Over ons

Zorgkleding.nl

Zorgkleding.nl levert kleding voor de medische en zorg sector.
Onze klanten zijn zowel bedrijven als particulieren.

Introductie

Zorgkleding.nl is in 2010 ontstaan vanuit Manuel Beroepskleding en heeft veel merken zorgkleding en toebehoren onder een dak. Wij wisselen modieus met traditioneel af, om voor iedereen de juiste kleding in het assortiment te hebben. Door goede inkoopcondities kunnen wij onze klanten een scherpe prijs bieden.

Visie

Wij willen voorzien in kleding die naast doeltreffend ook comfortabel en modieus is. Zodat de drager zijn eigen identiteit kan uitdragen. Want in een gezonde werkomgeving is het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn. Kleding is hier een belangrijk onderdeel van.

Ons Motto: Uitstraling is Alles

Voorheen was het normaal dat je in herkenbaar witte zorgkleding je werkzaamheden uitvoerde. Tegenwoordig is wit een kleur die staat voor medisch en in de zorg wil men juist de nadruk leggen op huiselijkheid.

Veel van onze klanten komen terug van het dragen van privé kleding omdat vaak comfort, slijtage, uitstraling en met name hygiëne van deze kleding niet in verhouding staat tot de reguliere zorgkleding.

Binnen zorginstellingen krijgen wij dan ook steeds vaker de vraag om gekleurde bedrijfskleding te leveren. Deze kleding werkt prettig voor de medewerker en is herkenbaar voor de cliënten in zorginstellingen en voor de zorg aan huis.

Bedrukken en Borduren

Wij kunnen uw kleding eventueel voorzien van namen, logo's, geborduurd en bedrukt. 

Ons pakket is afgestemd op dames en heren kleding, en wij hebben maten van XXS t/m 5XL. Liever een broek met een andere lengte, dan kan. Wij voorzien in lengtes kort, normaal en lang.

Er komt regelmatig nieuwe kleding bij dus houd onze webshop in de gaten.

Contact

Wilt u meer informatie over de diverse zorgkleding of heeft u vragen over bijvoorbeeld de maten, de modellen of de kleuren, mail dan vrijblijvend naar info@zorgkleding.nl of bel met +31(0)85-2354555. 

U recht als consument: “De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt vinden op www.http://ec.europa.eu/consumers/odr/ . Wij nemen niet deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.”

 

Logo Zorgkleding

 

www.zorgkleding.nl
Beneden Zandpad 9A (postadres)
3241 GA Middelharnis
Telefoon 085-235 45 55
email: info@zorgkleding.nl 

Openingstijden Kantoor:
Maandag t/m Zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

BTW nummer : NL861673505B01
KvK nummer : 80441777
IBAN nummer : NL44 RABO 0104884878